fbpx

Håndbold træningslejr

Skal I på træningslejr med jeres håndbold, er Helle Hallen et helt oplagt valg. I Helle Hallen har vi ikke bare 3 idrætshaller med plads til 2 full-size håndboldbaner samt ekstra træningsareal i en mindre hal. Vores idrætscenter rummer alt, hvad I kan drømme om af øvrige aktivitets- og træningsmuligheder. Her er bl.a. svømmehal med spa og sauna, veludstyret fitnesscenter med tilknyttet personlige trænere og fysioterapeut samt udendørs kunstgræsbane, skydebane mv., så I kan lave andre fysiske aktiviteter og dyrke fællesskabet på mange andre måder.

Kunstgræsbanen ved Helle Hallen
Kunstgræsbanen ved Helle Hallen

Når der skal slappes af og hygges mellem jeres træningspas, har I adgang til cafeområde med brætspil, bordfodbold og meget andet.

I 2023 fik vi opført 10 lækre hytter med gulvvarme, eget bad og et lille tekøkken, så I kan få ro og en god nats søvn. Er det ikke så vigtigt for jer, kan I også spare en del penge og overnatte i gymnastiksalen på egne madrasser.

Priser på træningslejre
Herunder er tre forskellige priseksempler på 3-dages håndbold træningslejre i Helle Hallen. Typisk er der ankomst fredag eftermiddag og afrejse søndag middag/eftermiddag, men prisen er den samme, hvis I ankommer andre ugedage.


Alle priser er inkl. moms ved min. 20 deltagere. Vi skræddersyr naturligvis gerne en træningslejr til netop jeres håndboldhold, hvis I har specielle ønsker til opholdets længde, træningsmængde, aktiviteter og forplejning.

Her er nogle eksempler på tilvalg
– Adgang til mødelokale med AV udstyr
– Vejledning/behandling af fysisk træner og fysioterapeut
– Mulighed for at spille træningskampe
– Foredrag og vejledning om skadesforebyggelse, optapening, behandling af skader, optimal kost mv.
– Skydning, Badminton, Volleyball, Floorball, Basketball, fodbold, Indoor golf udslag, spinningtimer mv.
– Adgang til hyggerum med storskærm og køleskab med drikkevarer, hvis I skal se en kamp eller film
– Tillæg ved specialkost DKK 20,- pr. måltid
– Ekstra mellemmåltider DKK 35,- pr. måltid

Hvor ligger Helle Hallen?
Helle Hallen er beliggende i Varde Kommune, lige nord for motorvejen mellem Esbjerg og Kolding. Her er fred og ro og ikke så mange bynære fristelser, så I kan fokusere på jeres træning og det gode fællesskab.

Der er ca. 5 km. til landbyerne Nordenskov og Agerbæk, hvor der er indkøbsmuligheder, små spisesteder mv. Skal I i specialbutikker og sportsforretninger, er der 15-20 km. til Esbjerg og Varde.

Her finder du Helle Hallen
Indgang til Helle Hallen

Forespørg / indhent tilbud

Ring til os på 75195111 eller send din forespørgsel til post@hellehallen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og oftest inden for 24 timer.