fbpx

Personlig Træning

Helle Hallen kan tilbyde personlig træning og holdtræning hos Sundhedskoordinator Stefan Lundtoft.

Stefan har med 8 års erfaring som fysioterapeut i privat-, kommunalt- og sygehusregi arbejdet med en lang række forskellige patientdiagnoser. Han har videre erfaring fra elitemiljøet hos Middelfart Volleyball Ligahold og Middelfart Boldklub i 2. division.

Med en cand.scient. i Idræt og Sundhed har Stefan opkvalificeret sine kompetencer indenfor præstationsfremme og anvendelse af evidens i praksis. Dermed kan han tilgå enhver motionist, uanset om du er vokset op i et fitnesscenter eller aldrig har sat dine ben i et.

Ved individuel træning vil du få et nøje tilrettelagt træningsprogram som du selv kan være med til at have indflydelse på eller møde op på dagen, slå hjernen fra og lade Stefan klare ærterne.

Du kan også tage din bedste ven, mor, nabo eller kollega med i hånden til partræning så i kan støtte hinanden og spare op til 30% pr. pers. Som senior (65+ år) sparer du 20% på et personlig træningsforløb

Med et personligt træningsforløb får du:

Stefan Lundtoft, Fysioterapeut
og cand.scient i Idræt og Sundhed
Tlf. 25652566 / stefan@hellehallen.dk
  • Gratis opstartssamtale – Book her!
  • Individuelt tilrettelagt træning efter dine mål
  • Hensyntagen og vejledning omkring fysiske begrænsninger eller skader
  • Vejledning i restitution og ernæring
  • Vejledning i fastholdelse af sund livsstil
  • Fri adgang til Helle Motionscenter i den periode du er i forløb
  • Vejning med kropsanalyse før/efter forløb (gælder i forløb på 8 eller 12 uger)

Thomas Thuesen, Personlig træner
tlf. 29790860 / thom453b@gmail.com

Thomas er uddannet Fysioterapeut juni 2023 og har erfaringen fra privat-, kommunalt- og sygehusregi. Gennem uddannelsen deltog han i et testteam til fysisk screening/behandling af bl.a. EFB Akademi U17 og U19 fodboldspillere. Hvilket gav større indsigt i det fysiologiske, idrætsmedicinske, ernæringsmæssige forhold som har en betydning for træningsoptimering. En erfaring Thomas anvender i tilrettelæggelse af træning for både eliteidrætsudøvere men også den utrænet. Thomas har selv været aktiv i mange idrætsdiscipliner som fodbold, svømning, badminton, taekwondo, såvel som styrketræning.