fbpx

Fed Fredag

Fed Fredag er et alkoholfrit arrangement, for børn og unge, fra 4. klasse og op. Det afholdes 4 fredage i løbet af perioden september til april. Arrangementet starter kl.19.00 og slutter kl. 23.30.
Entré 70 kr (Billetter skal købes online – se link på Fed Fredag i Helle Hallen´s facebook hjemmeside).
Forældre er gratis.

Til hver Fed Fredag kommer der 700-1000 børn og unge, med højt humør, og deltager i de mange aktiviteter.
Fed Fredag foregår i og omkring Helle Hallen. Det er en aften med fuld fart på og hvor alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Der er hver gang over 60 frivillige hjælpere, som passer de forskellige aktiviteter m.m.

Aktiviteter:
Der er nogle aktiviteter som er faste, men derudover er der aktiviteter som varierer fra gang til gang. Det kan fx være:
Trampoliner (Highjumpers), forhindringsbane, airtrack, håndbold, rodeotyr, bungee run, BMX, ridning, besøg af spejdere, skateboard og meget mere.

Faste aktiviteter er:
Svømning, skydning, e-sport, motionscenter, indendørs fodbold, bordtennis, badminton, fremstilling af bolcher, kreativ, smykker og hårfarve.
Fra kl. 22.00-23.30 er der diskotek.
Det skal understreges, at der ikke kan købes alkohol i og omkring Helle Hallen på denne aften, og at deltagere der har nydt eller nyder alkohol, bliver nægtet adgang.

Repræsentanter
I Fed Fredag-udvalget sidder en person fra hver by, fra det gamle Helle Kommune (Næsbjerg, Starup-Tofterup, Fåborg, Årre, Nordenskov og Agerbæk). Desuden sidder der en repræsentant fra Helle Svømmeklub
Vil du melde dig som frivillig hjælper eller har du spørgsmål vedr. Fed fredag, så kontakt:

Charlotte Brix
Mail: ulkjaer@gmail.com

eller
Maibritt Bertelsen
Mail: maibritt1002@gmail.com

Datoer for kommende Fed Fredag arrangementer:

12. april 2024

6. september 2024

1. November 2024

17. Januar 2025

4. April 2025

Klik på facebook ikonet, for at besøge Fed fredags facebookside