fbpx

Fodbold træningslejr

Skal I på træningslejr med jeres fodboldhold, er Helle Hallen et helt oplagt valg. I Helle Hallen har vi ikke bare en nyanlagt, velbelyst kunstgræsbane fra 2023, men også et stort og veludstyret idrætscenter med alt, hvad I kan drømme om af øvrige aktivitetsmuligheder. Her er bl.a. svømmehal med spa og sauna, veludstyret fitnesscenter med tilknyttet personlige trænere og fysioterapeut samt hele tre sportshaller, hvor I kan spille fodbold eller dyrke andre sportsgrene efter jeres ønsker.

Kunstgræsbanen ved Helle Hallen
Kunstgræsbanen ved Helle Hallen

Når der skal slappes af og hygges mellem jeres træningspas, har I adgang til cafeområde med brætspil, bordfodbold og meget andet.

I 2023 fik vi opført 10 lækre hytter med gulvvarme, eget bad og et lille tekøkken, så I kan få ro og en god nats søvn. Er det ikke så vigtigt for jer, kan I også spare en del penge og overnatte i gymnastiksalen på egne madrasser.

Priser på træningslejre
Herunder er tre forskellige priseksempler på 3-dages fodbold træningslejre i Helle Hallen. Typisk er der ankomst fredag eftermiddag og afrejse søndag middag/eftermiddag, men prisen er den samme, hvis I ankommer andre ugedage.


Alle priser er inkl. moms ved min. 20 deltagere. Vi skræddersyr naturligvis gerne en træningslejr til netop jeres fodboldhold, hvis I har specielle ønsker til opholdets længde, træningsmængde, aktiviteter og forplejning.

Her er nogle eksempler på tilvalg
– Adgang til mødelokale med AV udstyr
– Vejledning/behandling af fysisk træner og fysioterapeut
– Mulighed for at spille træningskampe
– Foredrag og vejledning om skadesforebyggelse, optapening, behandling af skader, optimal kost mv.
– Skydning, Badminton, Volleyball, Floorball, Basketball, Håndbold, Indoor golf udslag, spinningtimer mv.
– Adgang til hyggerum med storskærm og køleskab med drikkevarer, hvis I skal se en kamp eller film
– Tillæg ved specialkost DKK 20,- pr. måltid
– Ekstra mellemmåltider DKK 35,- pr. måltid

Hvor ligger Helle Hallen?
Helle Hallen er beliggende i Varde Kommune, lige nord for motorvejen mellem Esbjerg og Kolding. Her er fred og ro og ikke så mange bynære fristelser, så I kan fokusere på jeres træning og det gode fællesskab.

Der er ca. 5 km. til landbyerne Nordenskov og Agerbæk, hvor der er indkøbsmuligheder, små spisesteder mv. Skal I i specialbutikker og sportsforretninger, er der 15-20 km. til Esbjerg og Varde.

Her finder du Helle Hallen
Indgang til Helle Hallen

Forespørg / indhent tilbud

Ring til os på 75195111 eller send din forespørgsel til post@hellehallen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og oftest inden for 24 timer.