viagra noprescription how to wean off seroquel 25mg where can i purchase macrodantrian off label uses for strattera revia 50 mg yasmin cheaper alternative

Helle Hallens venner

Formand
Kirsten Bundgård
Næstformand
Villy Larsen
Kasserer
Anker Madsen
Sekretær
Solvej Olsen
Medlem
Ehlers Jakobsen


Helle Hallens venner blev oprettet d. 13. september 2000 med det formål at forskønne Helle Hallen og fremme udviklingen i Centret ved at synliggøre og styrke den folkelige opbakning bag det.

Dette realiseres ved at skabe økonomisk grundlag for at finansiere anskaffelser, som det vil være vanskeligt at placere i et normalt driftsbudget.

Helle Hallens Venners støtte vil ikke omfatte direkte økonomisk tilskud til den daglige drift. Derimod vil det være en central opgave at formidle kontakt mellem Helle Hallens ledelse og befolkningen/brugerne med henblik på løsning af praktiske opgaver dels i forbindelse med større arrangementer, dels ved afvikling af anlægsopgaver.

Helle Hallens Venner har ydet en stor indsats i forbindelse med ombygningen og moderniseringer i 2006. Vi forestod således både indsamlingen af frivillige bidrag og skabte kontakt til ydere af hjælp til løsning af praktiske opgaver – alt med et godt resultat.

Helle Hellens Venner har et nært samarbejde med Helle Idræts Samvirke om større indtægtsgivende festarrangementer og har derved kunnet betale for anskaffelsen af nyttigt, men kostbart udstyr.