Nyheder

13/03/2018
Onsdags 14-15 marts Hvidkålsrouletter med kartofler og brun sovs

Onsdags 14-15 marts Hvidkålsrouletter med kartofler og brun sovs


06/03/2018
Helle Hallen afholder ordinær generalforsamling
Helle Hallen afholder ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts kl. 20.00 i Helle Hallens mødelokale 3 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Årsberetning v/formanden. 3. Regnskab / budget. 4. Behandling af indkomne forslag: Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 8 dage før afholdelse af generalforsamlingen. 5. Valg til bestyrelse - på valg er: Ruth Christensen, Bent Jessen, Hans Petersen, som alle modtager genvalg samt Gert Lindberg, som ikke modtager genvalg. Valg af 2 suppleanter. 6. Valg af revisor. 7. Eventuelt. Generalforsamling afholdes umiddelbart i forlængelse af Helle Idrætssamvirkes årsmøde som starter kl. 19.00

Helle Hallen afholder
ordinær generalforsamling
torsdag den 22. marts kl. 20.00
i Helle Hallens mødelokale 3
Dagsorden:
1. Valg af dirigent og referent.
2. Årsberetning v/formanden.
3. Regnskab / budget.
4. Behandling af indkomne forslag:
Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal
være formanden i hænde senest 8 dage før afholdelse af
generalforsamlingen.
5. Valg til bestyrelse – på valg er:
Ruth Christensen, Bent Jessen, Hans Petersen, som alle
modtager genvalg samt Gert Lindberg, som ikke modtager
genvalg.
Valg af 2 suppleanter.
6. Valg af revisor.
7. Eventuelt.
Generalforsamling afholdes umiddelbart i forlængelse af Helle Idrætssamvirkes årsmøde som starter kl. 19.00


21/02/2018
Fed Fredag d. 23. Marts

FB_IMG_1519201300345


14/12/2017
Forløb med SENSE – slank med fornuft kommer til Helle Hallen.
Kender du ikke SENSE - slank med fornuft - så læs videre :-) SENSE - slank med fornuft er udarbejdet af Suzy Wengel og vinder af TV´s En kur der dur! SENSE er et redskab til et vægttab. Alt er tilladt i SENSE, men det handler om balance. Det handler om at spise MAD, men med den rigtige sammensætning. SENSE handler om håndfulde. Du skal spise 3 måltider om dagen, som består af 1-2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld kulhydrat samt 3 spiseskefulde fedt. Du vil på denne måde opleve et stabilt blodsukker dagen igennem og derved også opleve større velvære og mindre sukkertrang. Der er grundlag for et vægttab! Der er så mange mennesker, som har tabt sig via denne model. Rigtig mange af disse har prøvet alverdens slankekure, som ikke har virket eller som har virket i kortere periode, hvorefter de har taget det tabte på igen! Tallerkenmodellen, som SENSE - slank med fornuft - tager udgangspunkt i, skal du bruge resten af livet :-) Derfor er dette en livsstilsændring og den er nem at leve efter - også når du skal i byen. Jeg har taget konceptet til mig, idet jeg i mine kostvejledninger bruger den samme tallerkenmodel. Det ligger derfor tæt op af mit nuværende arbejde i Optimalkost og jeg glæder mig til at komme igang med mine forløb. Jeg tilbyder både hold- samt individuelle forløb. Det hele foregår i Helle Hallen :-) Mange smil  Heidi PS: Du kan også besøge FB-siden Sense i Helle Hallen. https://www.facebook.com/optimalkostvarde/?hc_ref=ARQD20w6b6VkZt_Ceoc-y_J69KwCop_AGYLwVt1A0ZtTAPb7nrlwmrZE8Du4yTknIB4&fref=nf https://www.facebook.com/events/893560330809195/

Kender du ikke SENSE – slank med fornuft – så læs videre :-)
SENSE – slank med fornuft er udarbejdet af Suzy Wengel og vinder af TV´s En kur der dur!
SENSE er et redskab til et vægttab. Alt er tilladt i SENSE, men det handler om balance. Det handler om at spise MAD, men med den rigtige sammensætning.
SENSE handler om håndfulde. Du skal spise 3 måltider om dagen, som består af 1-2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld kulhydrat samt 3 spiseskefulde fedt.
Du vil på denne måde opleve et stabilt blodsukker dagen igennem og derved også opleve større velvære og mindre sukkertrang. Der er grundlag for et vægttab!
Der er så mange mennesker, som har tabt sig via denne model. Rigtig mange af disse har prøvet alverdens slankekure, som ikke har virket eller som har virket i kortere periode, hvorefter de har taget det tabte på igen!
Tallerkenmodellen, som SENSE – slank med fornuft – tager udgangspunkt i, skal du bruge resten af livet :-) Derfor er dette en livsstilsændring og den er nem at leve efter – også når du skal i byen.
Jeg har taget konceptet til mig, idet jeg i mine kostvejledninger bruger den samme tallerkenmodel. Det ligger derfor tæt op af mit nuværende arbejde i Optimalkost og jeg glæder mig til at komme igang med mine forløb.
Jeg tilbyder både hold- samt individuelle forløb. Det hele foregår i Helle Hallen :-)
Mange smil
Heidi
PS: Du kan også besøge FB-siden Sense i Helle Hallen.
https://www.facebook.com/optimalkostvarde/?hc_ref=ARQD20w6b6VkZt_Ceoc-y_J69KwCop_AGYLwVt1A0ZtTAPb7nrlwmrZE8Du4yTknIB4&fref=nf
https://www.facebook.com/events/893560330809195/


14/12/2017
Efterfødselsyoga og træning
Yoga og træning for gravide I Helle Hallen opstart d 12/1-18 kl 16.00. Pris 650 for 10 gange. Yoga for gravide er fødselsforberedelse for både krop og sind og det er en effektiv og super skøn træning når du er gravid. De fysiske yogastillinger vil styrke og smidiggøre kroppen, forebygge gener, øge blodcirkulationen og dit generelle velvære. Og så får du arbejdet hele kroppen igennem, så du føler dig let og godt tilpas. Gravidyoga er skabt til dig, der savner rolige stunder til at nyde baby i maven. Du kan deltage fra uge 14 og hele vejen frem til termin. Og det er aldrig for sent at starte. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage. Timerne foregår i et roligt tempo og i et flow. Der er særlig fokus på dit åndedræt og hvordan du får sat hænder, fødder og placerer dig på yogamåtten. Jeg vil guide dig i gennem en række øvelser, der lindrer de mest almindelige graviditetsgener som smerter i bækken, lænd og ryg. Gener som langt de fleste gravide møder i løbet af deres graviditet. OBS ingen træning i uge 7 Underviser Tanja Green  Sygeplejerske og Mediyogainstruktør  Ved spørgsmål ring på 26455887/  Fb: Yogarummet-Børneyoga og mediyoga https://www.facebook.com/Yogarummet-Børneyoga-og-Mediyoga-…/ OBS fra midt januar er der mulighed for at booke en gravidmassage

Yoga og træning for gravide
I Helle Hallen opstart d 12/1-18 kl 16.00. Pris 650 for 10 gange.
Yoga for gravide er fødselsforberedelse for både krop og sind og det er en effektiv og super skøn træning når du er gravid. De fysiske yogastillinger vil styrke og smidiggøre kroppen, forebygge gener, øge blodcirkulationen og dit generelle velvære. Og så får du arbejdet hele kroppen igennem, så du føler dig let og godt tilpas. Gravidyoga er skabt til dig, der savner rolige stunder til at nyde baby i maven. Du kan deltage fra uge 14 og hele vejen frem til termin. Og det er aldrig for sent at starte. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage. Timerne foregår i et roligt tempo og i et flow. Der er særlig fokus på dit åndedræt og hvordan du får sat hænder, fødder og placerer dig på yogamåtten. Jeg vil guide dig i gennem en række øvelser, der lindrer de mest almindelige graviditetsgener som smerter i bækken, lænd og ryg. Gener som langt de fleste gravide møder i løbet af deres graviditet.
OBS ingen træning i uge 7
Underviser Tanja Green
Sygeplejerske og Mediyogainstruktør
Ved spørgsmål ring på 26455887/
Fb: Yogarummet-Børneyoga og mediyoga
https://www.facebook.com/Yogarummet-Børneyoga-og-Mediyoga-…/
OBS fra midt januar er der mulighed for at booke en gravidmassage


31/07/2017
Offentlig svømning 2017

Offentlig Svømning Vintertider med stilleaften


20/10/2016
Varde kommune / Boblberg.dk
Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med, hvad enten du søger en at dyrke motion med, en ekstra frivillig eller en læseklub kan du søge efter det på www.Boblberg.dk Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere social i Varde Kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.

Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med, hvad enten du søger en at dyrke motion med, en ekstra frivillig eller en læseklub kan du søge efter det på www.Boblberg.dk
Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere social i Varde Kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.