Nyheder

06/08/2018
Offentlig Svømning August 2018

Offentlig Svømning sommertider august 2018


06/08/2018
Mælkefestival 2018

Mælkefestival - Plakat A3 - 2018 - høj kvalitet1


25/06/2018
Vandsjov

Vandsjov i sommervarmen i Helle Hallen 2018-page-001


23/03/2018
Husk… Bankospil hver søndag

Bankoplakat for søndage


14/12/2017
Forløb med SENSE – slank med fornuft kommer til Helle Hallen.
Kender du ikke SENSE - slank med fornuft - så læs videre :-) SENSE - slank med fornuft er udarbejdet af Suzy Wengel og vinder af TV´s En kur der dur! SENSE er et redskab til et vægttab. Alt er tilladt i SENSE, men det handler om balance. Det handler om at spise MAD, men med den rigtige sammensætning. SENSE handler om håndfulde. Du skal spise 3 måltider om dagen, som består af 1-2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld kulhydrat samt 3 spiseskefulde fedt. Du vil på denne måde opleve et stabilt blodsukker dagen igennem og derved også opleve større velvære og mindre sukkertrang. Der er grundlag for et vægttab! Der er så mange mennesker, som har tabt sig via denne model. Rigtig mange af disse har prøvet alverdens slankekure, som ikke har virket eller som har virket i kortere periode, hvorefter de har taget det tabte på igen! Tallerkenmodellen, som SENSE - slank med fornuft - tager udgangspunkt i, skal du bruge resten af livet :-) Derfor er dette en livsstilsændring og den er nem at leve efter - også når du skal i byen. Jeg har taget konceptet til mig, idet jeg i mine kostvejledninger bruger den samme tallerkenmodel. Det ligger derfor tæt op af mit nuværende arbejde i Optimalkost og jeg glæder mig til at komme igang med mine forløb. Jeg tilbyder både hold- samt individuelle forløb. Det hele foregår i Helle Hallen :-) Mange smil  Heidi PS: Du kan også besøge FB-siden Sense i Helle Hallen. https://www.facebook.com/optimalkostvarde/?hc_ref=ARQD20w6b6VkZt_Ceoc-y_J69KwCop_AGYLwVt1A0ZtTAPb7nrlwmrZE8Du4yTknIB4&fref=nf https://www.facebook.com/events/893560330809195/

Kender du ikke SENSE – slank med fornuft – så læs videre :-)
SENSE – slank med fornuft er udarbejdet af Suzy Wengel og vinder af TV´s En kur der dur!
SENSE er et redskab til et vægttab. Alt er tilladt i SENSE, men det handler om balance. Det handler om at spise MAD, men med den rigtige sammensætning.
SENSE handler om håndfulde. Du skal spise 3 måltider om dagen, som består af 1-2 håndfulde grønt, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld kulhydrat samt 3 spiseskefulde fedt.
Du vil på denne måde opleve et stabilt blodsukker dagen igennem og derved også opleve større velvære og mindre sukkertrang. Der er grundlag for et vægttab!
Der er så mange mennesker, som har tabt sig via denne model. Rigtig mange af disse har prøvet alverdens slankekure, som ikke har virket eller som har virket i kortere periode, hvorefter de har taget det tabte på igen!
Tallerkenmodellen, som SENSE – slank med fornuft – tager udgangspunkt i, skal du bruge resten af livet :-) Derfor er dette en livsstilsændring og den er nem at leve efter – også når du skal i byen.
Jeg har taget konceptet til mig, idet jeg i mine kostvejledninger bruger den samme tallerkenmodel. Det ligger derfor tæt op af mit nuværende arbejde i Optimalkost og jeg glæder mig til at komme igang med mine forløb.
Jeg tilbyder både hold- samt individuelle forløb. Det hele foregår i Helle Hallen :-)
Mange smil
Heidi
PS: Du kan også besøge FB-siden Sense i Helle Hallen.
https://www.facebook.com/optimalkostvarde/?hc_ref=ARQD20w6b6VkZt_Ceoc-y_J69KwCop_AGYLwVt1A0ZtTAPb7nrlwmrZE8Du4yTknIB4&fref=nf
https://www.facebook.com/events/893560330809195/


20/10/2016
Varde kommune / Boblberg.dk
Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med, hvad enten du søger en at dyrke motion med, en ekstra frivillig eller en læseklub kan du søge efter det på www.Boblberg.dk Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere social i Varde Kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.

Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med, hvad enten du søger en at dyrke motion med, en ekstra frivillig eller en læseklub kan du søge efter det på www.Boblberg.dk
Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere social i Varde Kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.